Hitbingo - Muzikale Bingoshow

Hitbingo - Muzikale Bingoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hitbingo - Muzikale Bingoshow.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De oergezellige sfeer van het spel dat iedereen kan spelen in combinatie met liedjes die iedereen kan meezingen is een gegarandeerd succes voor elk feest.

Geef jouw event een enorme sfeerinjectie met de muzikale Hitbingo!

Jouw gasten krijgen een bingokaart met daarop geen cijfers, maar titels van de grootste meezingers. Als de titel van het live gezongen lied op de bingokaart staat, mag deze worden weggekrast. Bij een volle kaart is het BINGO! Allround zanger/entertainer Jordy Kuys (bekend van Hollands's Got Talent) loopt rond met zijn microfoon en zorgt door zijn interactie met uw gasten voor komische momenten.
Twee showgirls zorgen voor extra dynamiek en dansen niet alleen voor-, maar ook tussen én met uw gasten.

Twee korte spelopdrachten (waaronder het beroemde doch beruchte ‘pudding slurpen’) met vier bingowinnaars bepalen wie de winnaar is van bijvoorbeeld een weekend Wenen (een zak uien) of een leven lang gratis bellen (een fietsbel). Ludiek en uniek, hilarisch en dynamisch.

N.B. In plaats van de spelopdrachten kan een ronde Hitbingo ook worden afgesloten met een quiz over bijvoorbeeld uw bedrijf/vereniging, het bruidspaar of het feestvarken.

De Hitbingo: oergezellig topentertainment!

Deze bingo is in verschillende thema's/versies beschikbaar. De kaarten blijven dezelfde, maar kunnen voor verschillende gelegenheden gebruikt worden. Zo zit er in één van de Hollandse Hitbingo's een 'Zangeres zonder naam'-medley en een 'Hollandse klassiekers'-medley. En die kan ik ook ingezet worden als Gouwe ouwe bij een bingo voor o.a. verzorgingstehuizen.

 

Deze Hitbingo is in meerdere thema's en tijdsduren te boeken.
Zo kun je het als show van 30 minuten tot een avondvullend programma incl. DJ inhuren.
Vraag naar de diverse mogelijkheden en kosten.

TIP: perfect tijdens een diner tussen de verschillende gerechten, als energizer op een bedrijfsfeest of verrassende tussenronde bij een ‘gewone’ bingo!

De volgende opdrachtgevers gingen jou voor: Center Parcs, Cran Casino, Walibi World, AMC, Stad Alkmaar, Carnavalsvereniging de Kluivers, Dorpsfeest Ruinerworld, Feestweek Spaarndam, Museum Het Dolhuys, Verzorgingstehuis Sabinahof, Camping De Vossenburcht, e.v.a.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Hitbingo - Muzikale Bingoshow?

Voor meer informatie over Hitbingo - Muzikale Bingoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hitbingo - Muzikale Bingoshow

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43339 mensen

Specificaties van Hitbingo - Muzikale Bingoshow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 2 x 30 min. binnen 2 uur
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km. va. Alkmaar (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Hitbingo - Muzikale Bingoshow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

De Hypothekers Associatie

  • Door: Carina Kloet
  • Locatie: Rotterdam
  • Datum:

Professionele artiesten met goede aankleding en een gevarieerd bingospel. Er is een hoge betrokkenheid door de inzet van 2 (assistent)deelnemers en meerdere winnaars per ronde. Het geheel wordt erg leuk gebracht, goede zang en veel enthousiasme.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Hitbingo - Muzikale Bingoshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hitbingo - Muzikale Bingoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.