Kees Tol ontmaskerd als de mol

08/03/2013

Kees Tol is de mol. Paulien Cornelisse ontmaskerde de Volendammer als de saboteur van het dertiende seizoen van Wie is de Mol?.

Kees Tol wist iedereen vakkundig om de tuin te leiden in het dertiende seizoen van het spannende spelprogramma, dat zich deze keer in Zuid-Afrika afspeelde. Al was het ook voor de Volendammer spannend. “Het spel is niet goed voor je hart, maar het was fantastisch om de boel te besodemieteren”, reageert Kees donderdagavond in de finale-uitzending.

Deelneemster Zarayda Groenhart kon het amper geloven. Zij was ervan overtuigd dat Kees Tol haar de waarheid vertelde toen hij zei niet de mol te zijn. “Ik was zo´n debiel die je geloofde toen je nee antwoordde en vinkte jou af op mijn lijstje", reageerde ze.

Paulien Cornelisse kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, ten koste van concurrenten Janine Abbring, Joep van Deudekom, Tim Haars, Daniël Boissevain, Tania Kross en Carolien Borgers.

Boeking of een optie plaatsen voor Kees Tol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kees Tol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.