Kees Tol

Kees Tol Boeken of Inhuren? | JB Productions Alexia van der Meijden

Kees Tol boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kees Tol.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Kees Tol is een Nederlandse televisiepresentator, producer en acteur die ook is te boeken als dagvoorzitter of spreker. Hij raakt bekend door zijn rol in televisieprogramma’s zoals De zomer voorbij en The American Dream, waar hij samen met andere Bekende Nederlanders zoals Jan Smit en Nick en Simon opvalt door zijn sympathieke persoonlijkheid.
 
Kees Tol wordt geboren in 1982 in Volendam en vervult na zijn middelbare schooltijd uiteenlopende functies totdat hij in 2006 zijn roeping vindt als televisieproducent bij het bedrijf FTV. De televisiewereld blijkt een schot in de roos en hij produceert voor de TROS onder andere de populaire reallifesoaps over Jan Smit en BZN.

Boek Kees Tol met zijn Interactieve Het Succes van Volendam Quiz

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan elke Volendammer. Hoe kan het dat iedereen daar zo succesvol is? Of, wat is het geheim van de Volendammer? Het lijkt er op dat de inwoners van het kleine vissersdorpje Volendam er beter in slagen succesvol te worden dan andere dorpjes in Nederland. Grote artiesten als Nick & Simon, Jan Smit, George Baker en de 3Js Ik zou niet eJs noemen, te klein, wel BZN en ook nog een vrouw Monique Smit maar ook succesvolle bedrijven als Bart Smit en Volendam Music BV Volendammusic zegt niemand wat… dan beter het bekendtse dorp van NL waar miljoenen toeristen jaarlijks naar toe gaan hebben hun roots in Volendam liggen. Is er daadwerkelijk iets aan Volendam wat succes brengt? Zit het in de cultuur? Of hebben ze gewoon heel veel geluk?
 
In de 30 minuten durende interactieve quiz neemt Volendammer bij uitsteek Kees Tol u mee langs alle successen van Volendam en belicht op zijn unieke wijze hoe de Volendammers zo succesvol worden en blijven. De quiz is gevuld met bijzondere weetjes, tips voor realiseren van dromen en is bovenal onder leiding van Kees een hilarische afsluiting van uw congres.

Kees Tol inhuren als dagvoorzitter of spreker

Al snel belandt hij zelf voor de camera en gaat hij aan de slag als presentator op radio en televisie. Samen met Fred Siebelink presenteert hij de Sterren.nl TOP 2007, 2008 en 2009 en vanaf 2011 presenteert hij het gelijknamige televisieprogramma op de TROS. Later volgen andere programma’s zoals de Sterren.nl Top 20 en Toffe Gasten.
 
Zijn grote doorbraak komt als hij in De zomer voorbij aan de zijde van zijn Volendamse vrienden Jan Smit en Nick en Simon vakantie viert en ondertussen tal van bekende Nederlanders ontvangt. Ook schittert hij als gelegenheidsmanager van Nick en Simon in Nick en Simon, The American Dream. Van dit programma volgt ook nog een versie in Zuid-Afrika en in Jamaica. Dankzij zijn televisie-ervaring en spraakmakende persoonlijkheid willen steeds meer bedrijven hem inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Kees Tol boeken als presentator of spreker voor lezing

Ook als acteur timmert Kees Tol in de tussentijd aan de weg. Zo vervult hij gastrollen in de film Zwartboek en series als Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. Tevens speelt hij de hoofdrol in de film Sinterklaas verdwaalt in het grote bos en schittert hij in de serie Verliefd op Ibiza.
 
Zijn roem wordt nog groter als hij in 2013 meedoet aan het veelbekeken programma Wie is de Mol?, waarin hij uiteindelijk de mol blijkt te zijn. Dat jaar wint hij de Talent Award tijdens het Televizier-Gala en wordt hij ook een van de presentatoren van het programma Show Vandaag op SBS 6. Organisaties die hem boeken als presentator, spreker of dagvoorzitter zijn dan ook verzekerd van een enthousiast en deskundig vakman.

Boeken of een optie plaatsen voor Kees Tol?

Voor meer informatie over Kees Tol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kees Tol

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49508 mensen

Specificaties van Kees Tol

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kees Tol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kees Tol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.