Strictly Come Dancing: Ria Valk vervangt Imca

10/08/2012

Imca Marina moet zich noodgedwongen terugtrekken uit de dansshow Strictly Come Dancing. De 71-jarige zangeres zag een afstapje in een horecazaak over het hoofd en smakte op de grond. Ria Valk vervangt haar!

"Dansen is tot mijn grote spijt onmogelijk", vertelt Imca donderdag aan De Telegraaf. "Ik heb een scheurtje in mijn kuitbeen", zo verzucht ze. "Mijn knie is bont en blauw, een van mijn tanden zit los en ik heb een knoeperd van een bult op mijn hoofd", somt ze verder op.

De Groningse baalt dat ze haar dansavontuur voor de AVRO moet staken. "Ik vond het zo leuk om iets nieuws te leren, daarbij is het leuk om weer eens in een grote show te verschijnen. Dat opent immers soms ook nieuwe deuren. Maar het is niet anders, ik leg me neer bij mijn gedwongen rust."

Imca's plaats wordt ingenomen door haar collega Ria Valk, tot grote opluchting van Imca. "Het meest erg vond ik het voor mijn danspartner Sander, die ik voor mijn gevoel in de steek liet."

Valk heeft slechts een paar weken om te oefenen. Tijdens de eerste show over 2,5 week moet ze al aan de bak. "Ik heb heel veel zin in de repetities. Ik heb nog nooit ballroom of latin gedanst", zegt de zangeres.

Imca heeft alle vertrouwen in haar vervangster. "Ik raad haar aan vooral te focussen op het beheersen van de basis. Perfectioneren zal wat krap zijn door de korte termijn. Maar als Ria goed luistert naar Sander, die haar ongetwijfeld de trucjes die hij mij leerde ook vertelt, moet het goed komen."

Boeking of een optie plaatsen voor Ria Valk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ria Valk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.