Ria Valk

Ria Valk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ria Valk.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ze viert dit jaar het 60 jarige jubileum als zangeres. Ria Valk het Feest Beest van de Lage Landen.
Waar Ria ook komt, het dak gaat eraf! 
Tijdens een optreden van deze rasartiest komen al haar grote hits voorbij. 
Kortom, één groot feest der herkenning voor jong en oud!

Hits waar je zangeres Ria Valk zeker van kent zijn onder andere

 • Worstjes Op Mijn Borstjes
 • Rockin' Billy
 • Hup Met Z'n Allen Die Armen Omhoog
 • Leo
 • Oma wil een Toy Boy

Boek Ria Valk voor jou seniorenmiddag met een speciaal samengesteld optreden

Ria Valk is natuurlijk te boeken voor alle evenementen waar het feest mag zijn. Maar Ria Valk draait al zoveel jaren mee in de artiestenwereld dat zij tegenwoordig ook veel gevraagd wordt voor optredens tijdens seniorenmiddagen. Natuurlijk draait Ria Valk hier haar hand niet voor om.

Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. de seniorenmiddag. Zo wordt hier een speciale gage voor gehanteerd. Zeer de moeite waard!

Boeken of een optie plaatsen voor Ria Valk?

Voor meer informatie over Ria Valk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ria Valk

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 68449 mensen

Specificaties van Ria Valk

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief B-set / M-set
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Ria Valk

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Kiwanis Club Almere

 • Door: Peter Balfort
 • Locatie: Almere
 • Datum:

Prima geregeld.

Waardering:

8,0

Brabant Zorg

 • Door: Elly Janssen
 • Locatie: Boekel
 • Datum:

Geslaagde gezellige middag.

Waardering:

8,0

Biografie van Ria Valk

Ria Valk is geboren op 11 februari 1941 te Eindhoven en debuteerde als zangeres en actrice in 1959. Ze begon haar carriere als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl. Haar eerste single "Rocking Billy" verscheen in 1960 en scoorde een nummer 4 positie in de Nederlandse Top 40. De plaat stond maarliefst 26 weken in deze lijst van best verkochte singles. Ria scoorde hit na hit met haar Nederlandstalige Rock & Roll muziek met onder andere "De sheriff van Arkansas is een lady", "Tommy uit Tennessee" en "Ik wil een cowboy als man". 

Later legde Ria zich voornamelijk toe op het komische genre met onder andere veel carnavalshits zoals "Janus pak me nog een keer", "We hebben de feestneus van Toon gevonden", "Vrijgezellenflat", "De liefde van de man gaat door de maag", "Leo" en "Jans Pommerans". Eind jaren '80 speelde ze een rol in de VARA TV-serie "Zeg 'ns AAA" en scoorde nog een aantal bescheiden feesthits. Daarnaast verscheen er een nieuw ingezongen CD met Ria's oude hitsingles welke gretig aftrek vond.

In de jaren '90 besloot Ria een van haar hobby's weer eens op te pakken; Ze schilderde een aantal prachtige schilderijen en maakte een astrologie-verjaardagskalender. Daarnaast verschenen er een aantal singles zoals "Konijn", "Ik ben zo bang van vliegen", "Alexander", "Jongens doe me nou 'n lol", "Ik ben altijd bereikbaar" en "Zandvoort Olé". In het nieuwe millennium houdt Ria zich voornamelijk bezig als schilderes en komt dankzij het gebruik van nieuwe schildertechnieken met verrassende resultaten!

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en laat Ria ook vocaal van zich horen. De uitgave van haar meest recente single "Kopje soep" heeft nogal wat voeten in de aarde gehad doordat de tekst betrekking had op het merk "Cup-a-soup". De fabrikant verbood Ria de single uit te brengen maar de aangepaste tekst kon nog net op tijd voor het carnaval van 2003 op single-CD verschijnen.

Daarnaast treed Ria nog regelmatig op in het Nederlandse feestcircuit. Dus voor een onvergetelijk partijtje hossen, dansen en springen moet je bij Ria zijn!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ria Valk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ria Valk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.