Look a Like Koning Willem Alexander exclusief bij JB Productions

03/07/2018

Vanaf heden exclusief te boeken bij JB Productions, de Look a Like Koning Willem Alexander.
 
Is het hem wel of niet? Is hij nu echt of niet? 
Dit zijn veel voorkomende vragen wanneer onze Koning Willem Alexander Look a Like op een evenement verschijnt. Onze Willem Alexander Look a Like trekt met zijn performance sinds 2001, sterk de aandacht van mensen. Hij is een natuurlijk opvallende gelijkenis.

De Koning Willem Alexander is inzetbaar voor vele evenementen. 

Wat dacht je van een prachtig officieel ontvangst op jouw evenement. Hij kan een korte speech houden en het evenement openen d.m.v. bijvoorbeeld het doorknippen van een lintje of een andere openingshandeling. Geweldig toch om zo net echt bezoek te krijgen van deze Koninklijke Hoogheid. Na afloop kan hij zich mengen onder het publiek en kan men met hem op de foto. Naast openingshandelingen is de Look a Like Koning Willem Alexander ook uitermate geschikt om in te zetten voor reclame campagnes. Zo heeft hij al voor vele bedrijven in televisie commercials gespeeld en stond voor vele andere centraal in reclame campagnes.

Zet de Look a Like Koning Willem Alaxander in samen met de Look a Like Koningin Maxima

De aanwezigheid van de Koningin Maxima Look a Like completeert het geheel. Ze zijn dan ook prima samen in te zetten. Zeer regelmatig werken de Look a Likes samen, ze kennen elkaar inmiddels erg goed en zijn dan ook prima op elkaar ingespeeld. 
Informeer naar de mogelijkheden om de Look a Like Koning Willem Alexander en de Look a Like Koningin Maxima samen in te zetten op jouw evenement of voor jouw reclame campagne.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Koning Willem Alexander

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Koning Willem Alexander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.