Look a Like Koning Willem Alexander

Look a Like Koning Willem Alexander boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like Koning Willem Alexander.

4 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Is het hem wel of niet?
Is hij nu echt of toch niet?
Dit zijn veel voorkomende vragen wanneer onze Koning Willem Alexander Look a Like op een evenement verschijnt.

Onze Willem Alexander Look a Like trekt met zijn performance sinds 2001, sterk de aandacht van mensen.
Hij is een natuurlijk opvallende gelijkenis.

Hoe onze Koning Willem Alexander Look a Like ontdekt werd 

De Willem Alexander Look a Like werd bij toeval ontdekt toen hij in 2001 een andere opdracht had en zijn opdrachtgeefster die met hem meereed dat hem vertelde. De Willem Alexander Look a Like bestuurde de auto, had zijn blik strak op de weg toen zij hem en profiel bekeek en zei: "Ik heb hem gevonden".

Daarna is het snel gegaan. De benodigde attributen die de Koning Willem Alexander Look a Like tot op de dag van de dag gebruikt werden gezocht, verzameld, gevonden en hebben de Look a Like van de Koning gebracht tot waar hij nu is.

Nieuw Sinds eind 2019 - Look a Like Koning Willem Alexander in te zetten als BABS

Sinds enige tijd is onze Look a Like Koning Willem Alexander beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS). Hij mag hierdoor in iedere gemeente in Nederland mensen echt trouwen. Niet alleen ceremonieel, maar echt met alles erop en eraan zoals trouwakten en trouwboekje etc.

Lijkt het jou dus enorm gaaf getrouwd te worden door de Look a Like Koning Willem Alexander? Informeer dan snel naar de mogelijkheden en de prijs.

Tips voor het huren van onze Willem Alexander Look a Like

 • Het koningspaar. De aanwezigheid van de Maxima Look a Like completeert het geheel.
 • Een prachtige officiële ontvangst van de Willem Alexander Look a Like of het Koninklijke paar spreekt boekdelen. Een statige auto met AA kentekenplaten maakt het allemaal nog geloofwaardiger. Willem Alexander Look a Like zorgt voor de AA-kentekenplaten, u voor de auto.
 • Leden van de koninklijk familie worden door de overheid bewaakt. Indien u wenst dat de Koning of het Koninklijke paar word(t)en bewaakt door bodyguards, kan hiervoor worden gezorgd. U kunt dit ook zelf regelen.
 • De Willem Alexander Look a Like wordt veelal door de opdrachtgever begeleid. Bij aanwezigheid van De Look a Like Maxima is het leuke geste, dat de Koningin een klein boeket bloemen krijgt aangeboden.
 • De Willem Alexander Look a Like kan/zal een (korte) speech houden om daarna nog eventueel handen schudden en praten met genodigden. Indien dit een lange speach is of op maat moet worden gemaakt zijn hier meerkosten aan verbonden.
  Indien er handelingen moeten worden verricht zal dit in overleg met de opdrachtgever plaatsvinden. Een fotoshoot op het einde is vaak een goede afsluiting.

Naast De Willem Alexander Look a Like zijn ook ook in te huren bij JB Productions:

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like Koning Willem Alexander?

Voor meer informatie over Look a Like Koning Willem Alexander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like Koning Willem Alexander

Deze act is bekeken door 49815 mensen

Specificaties van Look a Like Koning Willem Alexander

 • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,19 per gereden kilometer vanaf Vught