De Oranjekwis

De Oranjekwis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Oranjekwis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op 30 april 2013 zal koningin Beatrix het stokje overdragen aan Koning Willem Alexander. De extra vlaggen zijn gedrukt, de hotelkamers in Amsterdam uitverkocht en alle agenda's van de ministers zijn aangepast. Maar wat weten wij nou eigenlijk nog van het Koningshuis?

Boek de oranjekwis

Boek de Oranjekwis en luister je evenement op met een feestelijke kwis over de Oranjes. Zowel serieuze als feestelijke vragen over het koningshuis, het staatsrecht en de Republiek der Nederlanden. We spelen de kwis 12 keer in een tijdsbestek van 4 uur gevolgd door een finale ronde voor de winnaars van de voorronde.

De kwis wordt vakkundig gepresenteerd door een ervaren presentatrice. We maken gebruik van professionele kwisapparatuur  met draadloze buzzers en een computer die de stand bijhoudt. Op tv schermen of projectiescherm worden de vragen gepresenteerd en filmpjes vertoond, maar ook muziekfragmenten maken deze kwis een waar oranje-feest.

 • De kwis kan in een theaterwagen maar ook in een overdekte locatie  (lees winkelcentrum) worden gespeeld. De prijs is hetzelfde!

 • In de Theaterwagen is plaats voor 30 volwassenen per ronde, in het winkelcentrum kunnen maximaal 50 personen meespelen per ronde.

 • De kwis bestaat uit 20 vragen die op de TV's/beamer te zien zijn en door de presentatrice worden voorgelezen. Het publiek stemt per buzzer en de computer houdt de stand bij.

 • Per dag spelen we 12 voorrondes en één finale ronde. Vanuit iedere voorronde gaan de beste 3 kandidaten naar de finale.

 • De voorronde nemen 4 uur in beslag (3 per uur dus) en de finale ronde duurt 30 minuten.

 • In de Theaterwagen is alles op gebied van techniek aanwezig, voor op locatie nemen wij mee; 2 podiumelementen, 2 tv's waarop de vragen worden gepresenteerd, een geluidsinstallatie en aankleding.

Boeken of een optie plaatsen voor De Oranjekwis?

Voor meer informatie over De Oranjekwis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Oranjekwis

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24878 mensen

Specificaties van De Oranjekwis

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Reiskosten: € 0,75 per km. vanaf Amsterdam
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Oranjekwis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Oranjekwis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.