BZB - Band zonder Banaan

BZB - Band zonder Banaan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BZB - Band zonder Banaan.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De BZB (voorheen Band Zonder Banaan) is een Nederlandse band uit Volkel, opgericht in 1992. De band is begonnen als schoolband en komt voort uit de metalband Zymosis. Dit is nog steeds terug te horen in de muziek die de band speelt, namelijk stevige rock met komische Nederlandstalige teksten. BZB speelde al op Lowlands, Pinkpop, Paaspop Parkpop, Zwarte Cross, het Bevrijdingsfestival te Wageningen (2006 en 2007), Sweelpop en het scouting evenement Scout-In.

Sinds 28 augustus 2007 zijn de BZB-leden in het bezit van de tourauto van BZN. Deze band bracht namelijk in juli van dat jaar het hoogste bod uit op deze auto van de leden van de Band Zonder Naam.

In oktober 2008 vierde de band haar 15 jarig jubileum door middel van een nieuw festival, Festyland, in Volkel. Dit is inmiddels een jaarlijks terugkerend festival geworden.

In 2009 bracht de band, 3,5 jaar na het vorige album, de cd Bart uit tijdens het 3 daagse 'Alle Remmen Los!' weekend in de evenementenhal in Uden.

Op 15 juli 2011 speelde BZB het nummer "7 dagen 7 zonden" op 3fm bij Giel Beelen. Dit nummer zal op de nieuwe cd komen die volgens de band dit jaar uit zou kunnen komen.

Op 7 juni 2012 kwam de nieuwe cd, genaamd "7", uit. De CD werd op 15 juni 2012 gepresenteerd in natuurtheater De Kersouwe te Heeswijk-Dinther.

 

Boeken of een optie plaatsen voor BZB - Band zonder Banaan?

Voor meer informatie over BZB - Band zonder Banaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BZB - Band zonder Banaan

Deze act is bekeken door 13492 mensen

Specificaties van BZB - Band zonder Banaan

  • Tijdsduur: in overleg
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland