De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Jeugd van Tegenwoordig.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo, samen bekend als ''De Jeugd van Tegenwoordig'' hebben muzikaal gezien al meer dan tien jaar Nederland weten te veroveren met hun unieke stijl en ongeëvenaarde talent. Volgens Faberyayo zijn ze van plan om hiermee door te gaan "... tot in het graf & beyond". Gelukkig maar, want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is niet alleen toonaangevend, maar levert ook keer op keer hits van formaat en zorgt voor uitverkochte clubtours.

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af.

De impact van De Jeugd Van Tegenwoordig reikt verder dan alleen de muziekscene. De afgelopen twee jaar waren een ware triomftocht voor de groep, met uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en talloze euforische festivaloptredens die het publiek in extase brachten. Hun ongeëvenaarde energie en charisma op het podium maken van elk optreden een spectaculaire belevenis die nog lang in het geheugen van de fans gegrift zal blijven staan.

Bekend van onder andere de mega hit: Sterrenstof

Met een unieke mix van humor, creativiteit en aanstekelijke beats blijft De Jeugd Van Tegenwoordig keer op keer verbazen en vernieuwen. Het is dan ook geen verrassing dat ze al meer dan een decennium lang aan de top van de Nederlandse muziekscene staan en dat hun invloed en succes alleen maar lijken toe te nemen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Jeugd van Tegenwoordig?

Voor meer informatie over De Jeugd van Tegenwoordig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Jeugd van Tegenwoordig

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51271 mensen

Specificaties van De Jeugd van Tegenwoordig

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Jeugd van Tegenwoordig

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Jeugd van Tegenwoordig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.