De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Jeugd van Tegenwoordig.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af.

Volgens Faberyayo gaan ze hiermee door “… tot in het graf & beyond”. Gelukkig maar want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours. En dan waren er de laatste twee jaar ook nog de kersen op de taart: uitverkochte HMH shows en vele euforische festivaloptredens.

Boeken of een optie plaatsen voor De Jeugd van Tegenwoordig?

Voor meer informatie over De Jeugd van Tegenwoordig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Jeugd van Tegenwoordig

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46109 mensen

Specificaties van De Jeugd van Tegenwoordig

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Jeugd van Tegenwoordig

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Jeugd van Tegenwoordig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.