The Opposites

The Opposites boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Opposites.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Opposites is een rappersduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds The Opposites in 2006 doorbraken met de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’.

The Opposites is een rappersduo bestaande uit Big2 (Twan van Steenhoven) en Willem (Willem de Bruin). Er is veel gebeurd sinds The Opposites in 2006 doorbraken met de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’. De single behaalde de vierde plaats in de Top 40.

Eind 2006 volgde ‘Rauwdauw’, een mini album met tien tracks op beats van andere producers, waarvan de single ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ uitgroeide tot een onvervalste dansvloerkraker. In de zomer van 2007 verscheen het tweede album ‘Begin Twintig’. Hiermee scoorden de twintigers opnieuw een enorme hit met ‘Dom, Lomp & Famous’.

Ze maakten hun eerste stappen als solo artiest wanneer ze in 2010 de dubbelplaat ‘Succes/Ik Ben Twan’ uitbrengen. Gedreven door persoonlijke ambities besloten de heren te kijken hoe ver ze apart van elkaar zouden kunnen komen. De resultaten waren single hits als ‘Broodje Bakpao’ (een nummer 1 hit), ‘Licht uit’ en ‘Brief aan Jou’.

Sinds 2006 hebben de heren zich op live gebied ontwikkeld van schnabbelende ragboeren tot volwaardige live act met uitverkochte zalen in Nederland en Belgie. Daarnaast zijn ze  headlinende live act geweest op festivals als Lowlands, Solar, Tomorrowland (BE), Pinkpop, Mysteryland en vele andere.

Niet alleen dragen ze een zilveren harp op zak, de heren waren tevens ‘Ambassadeurs van de Vrijheid’. Ze vlogen op 5 mei 2011 de landelijke bevrijdingsfestivals af om hun boodschap over vrijheid op eigen manier te brengen.

De heren zijn nu terug met hun nieuwe single ‘Slapeloze Nachten’. De bijbehorende 3D video is een samenwerking met Nintendo en zal vanaf 16 juli te zien zijn. De single is afkomstig van een EP welke in 2012 uitkomt. De EP is een opmars richting het volgende album, dat in 2013 verwacht wordt.

Boeken of een optie plaatsen voor The Opposites?

Voor meer informatie over The Opposites kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Opposites

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39513 mensen

Specificaties van The Opposites

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Opposites

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Opposites kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.