Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes

Dirk Scheele Boeken of Inhuren? | JB Productions Gerhard Witteveen

Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!'

In de solovoorstelling ‘Z’n leukste liedjes’ speelt Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in

Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek. Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.

Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen.

Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Vroem Vroem, Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Ik woon in een huis en Dikkie Dik en zijn vriendjes.

Boeken of een optie plaatsen voor Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes?

Voor meer informatie over Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41646 mensen

Specificaties van Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes

  • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dirk Scheele - Z'n Leukste Liedjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.