Joke Bruijs

Joke Bruijs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joke Bruijs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Joke Bruijs is een allround artieste. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als het VARA dansorkest, The Skymasters en het fameuze orkest The Ramblers. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door theater comedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi.

Ook op musicalgebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als “Kaat Mossel” (1994), “Mooi Katendrecht” (1996), en de prachtige productie “Blood Brothers”. Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: “Vreemde praktijken” en de televisiehit “Toen was geluk heel gewoon” (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag).

Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in een theaterprogramma met muziek van “Cole Porter” onder leiding van het Orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van “Richard Rodgers” onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg. Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam “Close to me”.

Genoemde gage is voor 1 x 30 minuten met begeleiding op piano. Let op ! Piano dient verzorgd te worden door de opdrachtgever. Exclusief geluid !!

Boeken of een optie plaatsen voor Joke Bruijs?

Voor meer informatie over Joke Bruijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joke Bruijs

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29092 mensen

Specificaties van Joke Bruijs

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Joke Bruijs

ALLROUND
Joke Bruijs is een allround artieste. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties.

De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.

THEATER
Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als:

Het VARA dansorkest, The Skymasters en het fameuze orkest The Ramblers. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door theater comedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi. In het seizoen ’85-’86 verraste zij iedereen met haar bijdrage in twee producties van de cabaretgroep Don Quishocking, namelijk “Kaltes Grauen” en “Instituut Zwagerman”.

Wat meer recent was haar bijdrage aan de grote 40-jarig jubileumshow van André van Duin, waarin zij met haar enorme veelzijdigheid avond aan avond André van Duin heeft bijgestaan voor immer uitverkochte zalen.

MUSICAL
Ook op musicalgebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als:

  • “Kaat Mossel” (1994), “Mooi Katendrecht” (1996), en de prachtige productie
  • “Blood Brothers”, waarin Joke een zeer indrukwekkende hoofdrol vertolkte.

SOLO PROGRAMMA’S
Ook haar solocabaretprogramma’s “Hemelsbreed”, “Joke Bruijs zingt d’r moerstaal”, “Helpers weg eerste ronde” en “Gepeperd” waren een groot succes.

Goed is te melden dat er een nieuwe “one-woman show” in de maak is, die gepland staat voor theaterseizoen 2006-2007.

TELEVISIE
Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: “Vreemde praktijken” en de televisiehit “Toen was geluk heel gewoon” (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag).

Deze serie, die met 12 jaar de langstlopende serie in Nederland is, won in 1999 de Academy award en de prestigieuze Televizierring.

VOCAAL
Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in

een theaterprogramma met muziek van “Cole Porter” onder leiding van het Orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van “Richard Rodgers” onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg.

Tevens deed zij een tour samen met de Luchtmachtkapel, genaamd ‘Beatles in Concert’, waarin Joke samen drie andere prachtige zangeressen de nummers van de Beatles op hun eigen manier brachten met zeer veel succes.

CD
Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam “Close to me”. Op deze CD zingt zij voor het eerst samen met Louis van Dijk, een legende in de Nederlandse muziek wereld, en een blauwdruk van musici uit de top van het Nederlandse jazzcircuit. Deze CD werd zeer enthousiast ontvangen en is in het buitenland, met name Japan, inmiddels ontdekt en daar op weg een grote “hit” te worden.

In april en mei 2005 volgde er een uitgebreide theatertour door de Nederlandse theaters met de muziek van deze CD en van een CD die uitkwam medio Maart 2005 met Nederlandstalig repertoire.

OVERIG
Op 7 december 2003 kreeg zij uit handen van Burgemeester Opstelten van

Rotterdam de “Erasmusspeld” opgespeld, een blijk van waardering van de stad Rotterdam.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Joke Bruijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joke Bruijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.