Joke Bruijs

Joke Bruijs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joke Bruijs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Joke Bruijs is een allround artieste. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als het VARA dansorkest, The Skymasters en het fameuze orkest The Ramblers. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door theater comedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi.

Ook op musicalgebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als “Kaat Mossel” (1994), “Mooi Katendrecht” (1996), en de prachtige productie “Blood Brothers”. Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: “Vreemde praktijken” en de televisiehit “Toen was geluk heel gewoon” (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag).

Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in een theaterprogramma met muziek van “Cole Porter” onder leiding van het Orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van “Richard Rodgers” onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg. Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam “Close to me”.

Genoemde gage is voor 1 x 30 minuten met begeleiding op piano. Let op ! Piano dient verzorgd te worden door de opdrachtgever. Exclusief geluid !!

Boeken of een optie plaatsen voor Joke Bruijs?

Voor meer informatie over Joke Bruijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joke Bruijs

Deze act is bekeken door 19037 mensen

Specificaties van Joke Bruijs

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland