Rene Karst

Rene Karst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rene Karst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

René Karst met LIEVER TE DIK IN DE KIST... dan weer een feestje gemist!

Met onder andere dit nummer trekt 'troubadour' Rene Karst tegenwoordig door het land. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is dé hit van 2016 geworden! Op een Feestavond, Kermis, Carnaval- of personeelsfeest is hij inmiddels een veel geboekt artiest.

Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is. 

Hij verrast iedereen met een FEESTPOP programma en nummers als: "SUPERGAVE TIJD", "OP DE TAFEL DANSEN", "HELEMAAL NIETS" en de stamper "HOLLANDERS" die in 2016 ook al bij alle Nederlandstalige lijsten de nummer 1 positie bereikt. LIEVER TE DIK IN DE KIST maakt dat René inmiddels op veel podia te zien is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien. Met onder andere een Status Quo Medley betrekt hij op een speciale manier zijn publiek bij zijn optreden en laat hij zien dat hij zeer muzikaal is. Bij collega's wordt hij gezien als het best bewaarde geheim in het Nederlandstalige circuit. René verovert als zanger/ gitarist langzaam (maar zeker) heel Nederland, dus wees er snel bij! Voor 2017 wordt op dit moment druk gewerkt aan een nieuw album.

Boeken of een optie plaatsen voor Rene Karst?

Voor meer informatie over Rene Karst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rene Karst

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 77388 mensen

Specificaties van Rene Karst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Rene Karst

Je zou René Karst kunnen kennen van het uitbundige ‘Supergave tijd’, het dynamische ‘Ik wil zo graag weer twintig zijn’ of het speelse ‘Op tafel dansen’. Zijn  nummers hebben een hoog meezinggehalte. De teksten zijn soms wat cabaresk  en spreken een breed publiek aan.  Voeg er een gitaar bij en  je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken: feestpop in een Nederlands jasje. 

Al een paar jaar ligt de tekst ‘Supergave tijd’ bij René op de plank. In 2007 vindt hij de juiste melodie en bewerkt het nummer op zijn manier. Een hit is geboren. René krijgt er landelijke bekendheid mee. Ook de tweede singel kan rekenen op een warm onthaal. ‘Dat moet je niet doen’ combineert een toegankelijke Nederlandse tekst met een vrolijke beat, bluesy gitaarrifs en eindigt in samenzang met een gospelkoor. René Karst staat er. Eind 2007 brengt René zijn eerste album uit. Het tweede albums komt begin 2011 uit.

Deze vrolijke muzikant schrijft in 1976 als tienjarige zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder als duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liederen met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er één goud wordt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug. Op dat moment breekt voor René een tijd van bezinning aan. De muziek is zijn leven en welke weg zal hij in slaan? Hij neemt een besluit: zingen in het Nederlands, met feestelijke muziek het publiek veroveren. En de ruimte om af en toe een medley te zingen van zijn favoriete band Status Quo. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s, Mega Piratenparty’s en après aki party’s.

Wie googlelt op zijn naam, vindt een veelzijdig persoon. Het leven van René Karst draait om de muziek. Hij zingt duetten. Hij schrijft zelf liedjes. Hij produceert voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij maakt van elke single een video. “Ik weet wat ik zing en wat ik wil overbrengen. Vervolgens denk ik na over hoe je dat kunt uitbeelden. Ik ben eigenwijs genoeg om het net even anders te doen. ” En tijdens de sinterklaastijd komt het kind in hem bovendrijven. Dan organiseert hij ‘Het klooster van Sinterklaas’ in Hoogeveen. “Heerlijk, dan maak ik weer een mooi Sinterklaaslied.” René prijst zich gelukkig met zijn muzikaal bestaan. “Ik vind het geweldig als ik mensen op de tafels en stoelen zie klimmen om te dansen. Dan doe ik het goed.” En het publiek geniet, lacht, feest en danst, want dat ‘luie zweet, dat moet eruit’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Karst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Karst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.