Rene Karst

Rene Karst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rene Karst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

René Karst met LIEVER TE DIK IN DE KIST... dan weer een feestje gemist!

Met onder andere dit nummer trekt 'troubadour' Rene Karst tegenwoordig door het land. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is dé hit van 2016 geworden! Op een Feestavond, Kermis, Carnaval- of personeelsfeest is hij inmiddels een veel geboekt artiest.

Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is. 

Hij verrast iedereen met een FEESTPOP programma en nummers als: "SUPERGAVE TIJD", "OP DE TAFEL DANSEN", "HELEMAAL NIETS" en de stamper "HOLLANDERS" die in 2016 ook al bij alle Nederlandstalige lijsten de nummer 1 positie bereikt. LIEVER TE DIK IN DE KIST maakt dat René inmiddels op veel podia te zien is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien. Met onder andere een Status Quo Medley betrekt hij op een speciale manier zijn publiek bij zijn optreden en laat hij zien dat hij zeer muzikaal is. Bij collega's wordt hij gezien als het best bewaarde geheim in het Nederlandstalige circuit. René verovert als zanger/ gitarist langzaam (maar zeker) heel Nederland, dus wees er snel bij! Voor 2017 wordt op dit moment druk gewerkt aan een nieuw album.

Boeken of een optie plaatsen voor Rene Karst?

Voor meer informatie over Rene Karst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rene Karst

Deze act is bekeken door 44515 mensen

Specificaties van Rene Karst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland