Disney’s Violetta en Femke Meines slaan handen ineen

03/04/2015

De cast van de hitserie Violetta slaat de handen ineen met zangeres Femke Meines.

Voor de nieuwe single ‘Unica’, ingezongen door Femke Meines, nam de gehele cast samen met haar de muziekvideo op. Deze clip is vanaf vandaag onder andere te zien op Disney Channel. Het Nederlandstalig nummer met als titel ‘Unica’ is gebaseerd op het origineel ‘Supercreativa’ en is speciaal gecreëerd voor het derde seizoen van de Disney Channel-serie Violetta.

Unica en Supercreativa

Dit muzikale project is voor Femke een grote stap in haar (inter)nationale carrière. Een samenwerking met een internationale artiest is altijd een droom geweest. In maart ontmoette Femke en de cast elkaar voor het eerst in Nederland tijdens de opname van de videoclip. “Ik vond het erg spannend om samen te werken met Violetta en de overige castleden. Ik ken de serie goed en vind het te gek dat ik nu eindelijk met de ‘echte’ Violetta mocht werken. Zij is natuurlijk heel ervaren en we spreken niet dezelfde taal, maar dat was uiteindelijk helemaal geen probleem. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad, het leek wel een droom! Wie kan er nou zeggen dat ze samen met zo’n internationale ster een videoclip hebben opgenomen?!”

Femke Meines

Femke Meines (2000) won in 2012 het Nederlands Junior Songfestival met haar nummer ‘Tik Tak Tik’. Wekenlang stond zij met die single op de eerste plek binnen de Kidstop20 en stond zij in de Single Top 100. In 2014 bracht Femke drie nieuwe –zelfgeschreven- nummers uit ‘Dat zijn wij’, ‘Op grote schouders’ en ‘Geen zin’. Over de samenwerking met Disney Channel zegt Femke: “Ik vind het heel bijzonder dat ik door Disney Channel gevraagd ben om deze single te zingen. Ook ik ben opgegroeid met Disney-klassiekers en mag daar nu een onderdeel van zijn.”

Violetta

Het derde seizoen van de hitserie Violetta gaat op 6 april van start en is elke schooldag om 17:00 uur te zien op Disney Channel. Speciaal voor dit nieuwe seizoen is ‘Unica’ ontwikkeld. In seizoen 3 keert Violetta terug naar Studio On Beat voor een nieuw seizoen boordevol muziek en onverwachte wendingen. De studenten zitten nu in hun allerlaatste jaar en zetten alles op alles om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de carrière die hen te wachten staat. Maar Violetta’s leven wordt volledig overhoop gegooid als blijkt dat Herman een geheim heeft én een nieuwe studio haar deuren opent. Deze onverwachte concurrent maakt de toekomst onzekerder dan ooit en zorgt ervoor dat niets loopt zoals gedacht.

Over Disney Channel

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is te ontvangen via CanalDigitaal (kanaal 66), KPN (kanaal 19), Telfort (kanaal 19), UPC (kanaal 20) XS4ALL (kanaal 19) en Ziggo (kanaal 16).

Boeking of een optie plaatsen voor Femke Meines

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Femke Meines kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.