Nieuwe single van winnares Junior Songfestival vanaf vandaag te downloaden

08/03/2013

Femke Meines kiest voor Belgische Fabian

TUITJENHORN – ‘Dan kies ik voor Jou’ heet de swingende nieuwe single van Femke Meines; de winnares van het meest recente Junior Songfestival. Voor de bijbehorende videoclip koos Femke alvast voor Fabian Feyaerts. De winnaar van het Junior Songfestival in België is in de clip te zien als haar tegenspeler. Zowel de single als de clip worden morgen gereleased.

‘Dan kies ik voor jou’ is de langverwachte opvolger van ‘Tik Tak Tik’; het nog steeds immens populaire liedje waarmee de 12-jarige Femke Meines op 1 december ons land vertegenwoordigde bij de junior versie van het Eurovisie Songfestival. Net als bij dat succesnummer – waarmee Femke in de nationale eindstrijd zelfs de boyband Mainstreet versloeg - schreef Femke ook haar nieuwe single weer samen met haar vader Anne-Kees Meines. Tjeerd Oosterhuis tekende opnieuw voor de productie.

Bij de grote finale van het Junior Songfestival leerde Femke eind vorig jaar de inmiddels 15-jarige Fabian Feyaerts kennen die als zanger België vertegenwoordigde. Het klikte tussen de twee en voor Femke was het dan ook een logische keuze om Fabian te vragen als tegenspeler voor haar videoclip.

In de videoclip zien we hoe Femke met haar klas op excursie gaat naar een museum. De verhalen van de leraar lijken Femke niet erg te boeien totdat ze in één van de schilderijen een wel heel leuke jongen ontdekt. Deze jongen, gespeeld dus door Fabian Feyaerts, neemt Femke mee op reis door de schilderijen en zo ontdekt Femke toch nog de schoonheid van kunst.

‘Dan kies ik voor Jou’ is vanaf vandaag te downloaden.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Femke Meines

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Femke Meines kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.