Femke Meines

Femke Meines boeken of huren? | JB Productions Joke Beemsterboer

Femke Meines boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Femke Meines.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Femke  is een Nederlandse zangeres bekend geworden door haar deelname aan het Junior Songfestival 2012 met het nummer "Tik Tak Tik". Ze won op 6 oktober 2012 de nationale finale en mocht daarom op 1 december 2012 Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival.

Van het Junior Songfestival tot gloednieuwe eigen singles

Femke bracht in de loop van de tijd leuke single uit zoals

  • "Dan kies ik voor jou
  • "Kerst met jou"
  • "Dat Zijn Wij"

Vanaf begin 2016 ging Meines met Disney samenwerken

Ze heeft een fotoshoot gedaan met Disney en heeft de cast van Violetta ontmoet. Vanaf mei 2016 speelt ze Liz in de serie Just Like Me!. Deze serie is uitgezonden door Disney Channel. Deze serie was zo succesvol dat er een tweede seizoen is opgenomen en uitgezonden in 2017.

Begin 2018 is Femke gecast voor de film ‘Elvy’s wereld, so Ibiza’ waarvoor ze in mei 2018 afreist naar Ibiza voor opnames. In de film speel Femke de rol van Fleur en zal vanaf september in de Nederlandse bioscopen draaien.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Femke Meines?

Voor meer informatie over Femke Meines kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Femke Meines

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 75223 mensen

Specificaties van Femke Meines

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Femke Meines

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012. Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs de Boyband Mainstreet) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met haar liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende.

De dertienjarige Femke komt uit Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes. In het gezin Meines speelt muziek een grote rol. Papa Anne Kees is naast politieagent ook componist en gitarist. Samen met hem schrijft Femke thuis aan de keukentafel vele liedjes zoals ‘Tik Tak Tik’, haar single ‘Dan Kies ik voor Jou’ (maart 2013) en ‘Kerst met Jou’ (december 2013). Begin 2014 heeft Femke 4 nieuwe liedjes opgenomen waaronder een duet met haar vader. Deze single gaat over de relatie tussen haar en haar vader en komt derde week van april uit.

2014 zal tevens een sportieve start krijgen: in maart is Femke aan het trainen voor SBS Sterren Springen. Deze ‘schoonspring contest’ met 16 BN’rs zal in april uitgezonden worden op de zaterdagavonden bij SBS6. 5 april is de eerste live show en de finale 26 april.

Met ‘Tik Tak Tik’ stond Femke vanaf oktober 2012 lange tijd hoog in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek. Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100. De bijbehorende videoclip is inmiddels al bijna 3 miljoen keer bekeken! De opvolger van TTT, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ (geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis), stond vanaf begin maart maar liefst 37 (!) weken lang hoog in de Kids Top 20 maar moest plaats maken voor Femke’s kerstsingle ‘Kerst Met Jou’. Deze uptempo kerst track is veel te horen geweest in alle kids programma’s op radio en t.v en de videoclip bij RTL Telekids veelvuldig uitgezonden. Femke was in het jaar 2013 de langst genoteerde artiest in Zapp’s populaire hitlijst Kids Top 20.

Femke begon al op haar zesde met zingen. Ze houdt ook heel erg veel van dansen en verder van lammetjes, chocolade, haar vriendinnen en mooie kleding. Haar lievelingskleur is rood en Femke’s idool is Selena Gomez. Dat vindt Femke een keigoede zangeres en ook haar videoclips vindt ze heel cool…

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Femke Meines

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Femke Meines kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.