Amerigo - Het paard van Sinterklaas

Amerigo - Het paard van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amerigo - Het paard van Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heeft Sinterklaas zijn trouwe metgezel, het paard Amerigo, ergens achtergelaten? Geen paniek, wij hebben hem gevonden! Amerigo, de lieve en zachtaardige schimmel, staat elk jaar vol enthousiasme klaar om met Sinterklaas een rit te maken langs alle kinderen in Nederland. De Stalpiet zorgt ervoor dat Amerigo altijd piekfijn verzorgd en gezadeld klaarstaat voor zijn avonturen. Natuurlijk is de Stalpiet er ook om Sinterklaas te assisteren bij het op- en afstappen, en om Amerigo tussendoor even te begeleiden.

De sint is zijn paard kwijt, stalpiet heeft hem meegenomen op een uitstapje

"Het Paard van Sinterklaas" act. Dit is dé figuur die het magische gevoel van Sinterklaasvieringen en intochten tot leven brengt. De Stalpiet begeleidt Amerigo zorgvuldig aan de grond, waardoor jong en oud kunnen genieten van deze bijzondere verschijning.

Of het nu binnen of buiten is, in elk seizoen, deze act kan zich moeiteloos verplaatsen. Houd er wel rekening mee dat de speelvloer een puntmassa van 1000 kg moet kunnen dragen vanwege het paard. Daarnaast is een minimale hoogte van 3½ meter vereist voor de speelruimte. Voor een veilige ervaring is het noodzakelijk dat er een begeleider vanuit de organisatie aanwezig is. Als dit niet mogelijk is, kunnen we een extra paardenbegeleider bijboeken bij extreme drukte, om de veiligheid te waarborgen.

Laat de kinderen stralen met een blik op het enige echte paard van sinterklaas

Maak je geen zorgen over eventuele ongemakken, want Amerigo heeft een mestzak onder zijn staart om de speellocatie schoon te houden. Met onze act is elk detail tot in de puntjes verzorgd.

Breng de magie van Sinterklaas tot leven met "Het Paard van Sinterklaas." Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze prachtige act kunt huren voor een onvergetelijke Sinterklaasviering.

Boeken of een optie plaatsen voor Amerigo - Het paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie over Amerigo - Het paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Amerigo - Het paard van Sinterklaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23335 mensen

Specificaties van Amerigo - Het paard van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Amerigo - Het paard van Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amerigo - Het paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.