De Kerst-Rap - Kerstentertainment

De Kerst-Rap - Kerstentertainment boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerst-Rap - Kerstentertainment.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het gaat over een rap...een kerstrap! 

Kerstelfen wonen op de Noordpool in het Kerstdorp, vlakbij het 'Kasteel van de Kerstman'. Er staan wel honderden huisjes in allerlei soorten en maten. De elfjes werken het hele jaar door om de cadeautjes, die de Kerstman uitdeelt met Kerst, klaar te krijgen. Kerstelfjes werken hard, maar daarnaast spelen ze ook graag. Speciaal voor jou zijn ze over gekomen om je te laten luisteren naar hun bijzondere verhaal. Wie weet leren ze jou die kerstrap wel aan...

  • Genre  Humoristische animatie act.
  • Interactie  Binnen de speeltijd wordt meerdere malen een voorstelling gespeeld en een kerst-rap opgevoerd. Optioneel kan ook de mascotte van Rudolph (acteur in pak) worden bijgeboekt.
  • Speelruimte  Mobiel, binnen en/ of buiten in alle seizoenen. Benodigde oppervlakte voor de act is ca. 25 vierkante meter.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerst-Rap - Kerstentertainment?

Voor meer informatie over De Kerst-Rap - Kerstentertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerst-Rap - Kerstentertainment

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18718 mensen

Specificaties van De Kerst-Rap - Kerstentertainment

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerst-Rap - Kerstentertainment

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerst-Rap - Kerstentertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.