Prinses Samira en het Arabische Paard

Prinses Samira en het Arabische Paard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Prinses Samira en het Arabische Paard.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je betoveren door de oogverblindend mooie prinses Samira, haar prachtige paard en beeldschone buikdanseressen. Ze zijn op doorreis naar het Gouden Paleis, onderweg verleiden ze jou met de mystieke schoonheid van de danseressen, het ritme van de muziek. Voor je het weet sta je zelf te buikdansen!!

Een adembenemende act voor alle doelgroepen.

  • Genre Theateract met buikdanseressen en paard in oosterse stijl.
  • Interactie  De beeldschone Oosterse prinses Samira trekt met haar zwarte Arabische hengst en chique gevolg door de menigte. Zij houden pauzes, waarbij een korte buikdansact wordt uitgevoerd van zes tot zeven minuten.
  • Speelruimte  Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 4 m.

Boeken of een optie plaatsen voor Prinses Samira en het Arabische Paard?

Voor meer informatie over Prinses Samira en het Arabische Paard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Prinses Samira en het Arabische Paard

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18040 mensen

Specificaties van Prinses Samira en het Arabische Paard

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,69 per km, vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Prinses Samira en het Arabische Paard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Prinses Samira en het Arabische Paard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.