Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment

Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Abdul is er een dagje op uit om wat handelswaar te verkopen. Hij wandelt met zijn ezel door het publiek en probeert zijn handelswaar te etaleren en te slijten. Natuurlijk voor een zeer schappelijke prijs: volgens hem dan. Haal dus je afdingtechnieken maar vast uit de kast! Een humoristische act voor alle doelgroepen.

Zeer geschikt voor animatie tussen het publiek.

  • Genre  Humoristische theateract met ezel in oosterse stijl.
  • Interactie  Abdul is het karakter/type van de Oosterse koopman. Hij wandelt met zijn ezel door het publiek en zorgt voor grote hilariteit. Een humoristische improvisatie act, waarbij veel interactie plaats vindt met voorbijgangers.
  • Speelruimte  Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 500 kg te kunnen dragen (i.v.m de ezel). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer).

Boeken of een optie plaatsen voor Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment?

Voor meer informatie over Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19162 mensen

Specificaties van Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Abdul en de Ezel - Oosters Entertainment kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.