Steltloop Act - Liefdesbrigade

Steltloop Act - Liefdesbrigade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop Act - Liefdesbrigade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Truus en Guus gaan samen op zoek naar mensen die gekoppeld, ontkoppeld, of nodig eens een frisse wind in de relatie nodig hebben. Ze zijn niet alleen een komisch duo, maar ook partners voor het leven en zeer aan elkaar gewaagd. Terwijl Truus hoog uitkijkt over het  publiek om potentiële geliefden te spotten, hobbelt Guus er achteraan en heeft vanuit zijn standpunt een hele andere kijk op de zaak.

Truus en Guus hebben één missie. DE LIEFDE!

Een act waarbij de interactie met het publiek de tongen losmaakt. De liefdesbrigade zorgt voor opening van gesprek. Niet alleen voor geliefden, ook voor mensen die elkaar niet snel aan zouden spreken geven ze voeding om elkaar eens beter te leren kennen. De liefdesbrigade brengt liefde in de breedste zin van het woord! 

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Liefdesbrigade?

Voor meer informatie over Steltloop Act - Liefdesbrigade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop Act - Liefdesbrigade

Deze act is bekeken door 31682 mensen

Specificaties van Steltloop Act - Liefdesbrigade

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,25 per km. vanaf Haarlem
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Liefdesbrigade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop Act - Liefdesbrigade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.