Levend Standbeeld - Jansen en de Vries

Levend Standbeeld - Jansen en de Vries boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Jansen en de Vries.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Juffrouw Jansen en Meneer de Vries zijn al jarenlang trouwe buurtjes op het pittoreske Spaarndammerplein. Door dik en dun delen ze lief en leed met elkaar, en vormen ze een hechte vriendschap. Als geen ander begrijpen ze elkaars gedachten en gevoelens.

Samen Genieten van Gestadig Stadse Leven

Hun dagen gaan gestaag voorbij in dit stadse stukje Amsterdam. Wachtend op de bus die soms maar niet wil komen, staan ze geduldig naast elkaar, de wind trotserend, terwijl de regen hun kleding nat en koud maakt. Maar het deert hen niet, want ze hebben elkaar en hun gemeenschappelijke ervaringen om te overpeinzen.

Leven Verweven met het Stadsdecor

Hun kleding, ooit zo kleurrijk, is inmiddels grimmig-groen verweerd door de vele jaren dat ze zij aan zij hebben gestaan, als levende onderdelen van het stadsdecor. Maar juist in deze verweerdheid schuilt een schoonheid die hun diepe band illustreert.</p> <h3>Een Ode aan de Warmte van Vriendschap

Juffrouw Jansen en Meneer de Vries zijn een symbool van trouw en verbondenheid

Ze laten zien dat de ware warmte van het leven niet ligt in luxe, maar in de genegenheid die we delen met dierbaren. Een eenvoudige en betekenisvolle vriendschap, die het leven in de stad verrijkt met een gouden randje.

Laat u inspireren door het hartverwarmende verhaal van Juffrouw Jansen en Meneer de Vries, twee buurtjes die samen de stad omarmen en een prachtige levenservaring delen. Het Spaarndammerplein is hun thuis, maar hun liefde strekt zich uit tot ver voorbij de stadsrand.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Jansen en de Vries?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Jansen en de Vries kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Jansen en de Vries

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22594 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Jansen en de Vries

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Jansen en de Vries

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Jansen en de Vries kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.