Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch

Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij het tweetal Mozart en de Barones, een waar plaatje om te zien! Deze act, gecreëerd in Delft, China, of Nijmegen, brengt vrolijkheid en luchtigheid naar uw evenement. Bereid u voor op een bombastische show, boordevol interactie, humor, spel, drama en mimiek.

Beleef een Ambivalente en Dynamische Act

In prachtige poses en een tikkeltje ordinair, speelt het duo hun barokke klucht uit, waarin het klassieke thema 'twist en verzoening' centraal staat. Deze volle act, stilzwijgend uitgevoerd, zuigt het publiek volledig mee in hun spel. Een meeslepende ervaring vol verwondering en plezier.

Laat u betoveren door de interactie en humor van Duo Kunst & Kitsch

Hun kostumering en spel zorgen voor een onvergetelijke en lachwekkende ervaring die uw evenement naar een hoger niveau tilt.,

 

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21967 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Duo Kunst & Kitsch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.