Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster

Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lekker tot rust komen doe je bij deze uiterst sfeervolle act: Een rustiek beeld van een sprookjesfiguur van de gebr. Grimm: 'Het Ganzenhoedstertje' in 'levensecht' brons met scharrelende, (echte!) ganzen die af en toe gakken en olijk rondstruinen. Een twinkelend oog van een standbeeld... En nu en dan komt ze érg verrassend uit de hoek!

Intrigerend en speels, voor álle leeftijden!

Wat we alvast verklappen aan onze klanten: De ganzen in haar armen zijn niet echt, maar van hard polyester. Haar handen zitten hierin verstopt en bewegen de nekjes, de bekjes en de waterstraal. Beeld is altijd met begeleider.)

Het Levend standbeeld kan op 4 manieren geboekt worden:

 • In combinatie met de Ganzenfanfare.
 • Met 3 grote ganzen binnen hekjes of in de lente met kleine gansjes op een rond plateau.
 • Solo standbeeld exclusief water.
 • Solo standbeeld inclusief water (komt dan uit de bekken van de ganzen die ze vast heeft)

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.
 • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.
 • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.
 • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster

Deze act is bekeken door 18612 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster

 • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Ganzenhoedster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.