Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wesly Bronkhorst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als een artiest steeds vaker voor optredens wordt gevraagd, van ieder optreden een groot feest weet te maken, in de ArenA heeft gestaan voor een uitzinnige menigte van 40.000 mensen en een grote groep trouwe fans heeft die naar ieder optreden komt kijken, kan dat maar één ding betekenen:

Wesly Bronkhorst, de rasechte Amsterdamse zanger is een artiest die nog veel van zich zal laten horen!

De passie voor het zingen en de liefde voor zijn publiek zitten diepgeworteld in deze 30-jarige zanger en dat is te zien! Iedere keer weer weet hij de zaal voor zich te winnen met zijn innemende verschijning en overtuigende performance.

Wesly timmert flink aan de weg en brengt veel singles uit.

Bekend van de hits 'Ik zal er zijn' en 'De lucht was blauw'. Zeer vereerd was deze ras-entertainer toen hij werd gevraagd het lied 'WY' te komen zingen tijdens de openingsdans op de bruiloft van Wesley en Yolanthe en in 2012 scoorde hij met de kroegenhit “Kom Allemaal maar in mijn Armen”

Wesly is een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Een aanrader voor daar waar het echt een feest mag worden!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Wesly Bronkhorst?

Voor meer informatie over Wesly Bronkhorst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wesly Bronkhorst

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41602 mensen

Specificaties van Wesly Bronkhorst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Wesly Bronkhorst

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wesly Bronkhorst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wesly Bronkhorst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.