Accordeonist Hiddo

Accordeonist Hiddo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Accordeonist Hiddo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Breng de betovering van muziek naar jouw evenement met de warme en aanstekelijke klanken van een ervaren accordeonist. Hiddo, onze meester in dit genre, is de belichaming van gezelligheid en sfeer. Zijn muzikale talent weeft een magische sfeer door de lucht, ongeacht of hij tussen jouw gasten wandelt of bescheiden plaatsneemt in een hoekje van de ruimte. Met een breed repertoire vanuit alle hoeken van de wereld, zorgt hij voor de perfecte achtergrondmuziek die naadloos aansluit bij jouw evenement.

De feestige klanken van de Accordeon klinken rond 

Denk aan een schilderachtige wandeling door Franse straatjes terwijl de klanken van een musettewals de lucht vullen. Of droom weg naar verre oorden terwijl Hiddo de rhumba ten gehore brengt. Van de charme van de foxtrot tot de improvisatie van jazz, zijn veelzijdige spel omvat het allemaal. En dat is nog niet alles! Nederlandstalige hits en hartverwarmende zeemansliederen maken eveneens deel uit van zijn repertoire. Hij weet als geen ander hoe hij muziek voor iedere feestelijke gelegenheid tot leven moet brengen, of het nu om een grootschalig evenement gaat of om een intiem samenzijn.

Hiddo speelt vele genres foutloos op jouw evenement

Hiddo heeft een unieke eigenschap: hij past zich moeiteloos aan aan de sfeer van jouw feest of evenement. Met diverse kostuums tot zijn beschikking kan hij naadloos aansluiten op de thematiek en het karakter van de gelegenheid. En dat geldt niet alleen voor reguliere evenementen, maar ook voor de feestelijke Kerstperiode. Beeld je eens in hoe zijn muziek de sfeer versterkt terwijl hij gehuld in een prachtige Kerst / Dickens outfit speelt.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, een jubileum of een intieme bijeenkomst, Hiddo's muziek voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring waar de klanken van de accordeon de harten van je gasten zullen veroveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je Hiddo's talent kunt inzetten om jouw evenement nog specialer te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Accordeonist Hiddo?

Voor meer informatie over Accordeonist Hiddo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Accordeonist Hiddo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19084 mensen

Specificaties van Accordeonist Hiddo

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Accordeonist Hiddo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Accordeonist Hiddo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.