Bart en Bertus Buikspreekact

Bart en Bertus Buikspreekact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bart en Bertus Buikspreekact.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bart is een entertainer in hart en nieren. Hij staat bekend om zijn onnavolgbare imitaties van André van Duin en zijn hilarische kindershows. In 2010 heeft Bart, samen met zijn buikspreekpop Bertus, deelgenomen aan het talentenprogramma Holland's Got Talent. Uit een indrukwekkend deelnemersveld van meer dan 2000 talenten is Bart na een verbluffend succesvolle auditie geselecteerd als een van de 32 halve finalisten.

All-round Entertainer Bart & Bertus: Voor Een Verrassende Act

Tegenwoordig is Bart & Bertus een begrip en ze zijn multifunctioneel inzetbaar. Of je nu een evenement, bedrijfsfeest, intermezzo act, of ambulante act organiseert, Bart & Bertus zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Buikspreker Podiumact - Bart en Bertus

Een optreden van Bart en Bertus is altijd een verrassing. Bertus lijkt op het eerste gezicht een vriendelijke oude man, maar schijn bedriegt. Achter die ogenschijnlijk onschuldige façade schuilt een wereld van humor en entertainment.

Maatwerk voor Jouw Evenement

Speciaal voor jouw evenement schrijven Bart en Bertus een uniek stukje maatwerk dat perfect aansluit bij de sfeer en doelstellingen van jouw bijeenkomst. Met Bart & Bertus ben je verzekerd van een vermakelijke en interactieve act die je publiek nog lang zal bijblijven.

Of het nu gaat om humoristische imitaties, kinderentertainment of een buiksprekersact, Bart & Bertus hebben het allemaal in huis. Boek ze voor jouw volgende evenement en laat je publiek genieten van de veelzijdige talenten van deze entertainers!

Boeken of een optie plaatsen voor Bart en Bertus Buikspreekact?

Voor meer informatie over Bart en Bertus Buikspreekact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bart en Bertus Buikspreekact

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19189 mensen

Specificaties van Bart en Bertus Buikspreekact

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bart en Bertus Buikspreekact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bart en Bertus Buikspreekact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.