Historische Camera

Historische Camera boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Historische Camera.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze foto-animatie is een reusachtige, harmonica camera in retro outfit, waarin uw gasten hun aanwezigheid op foto kunnen vastleggen.

Stijlvol

Een stijlvolle fotograaf nodigt uw gasten uit de foto-cabine te betreden. Door in het flitsballetje te knijpen bepalen ze zelf het moment waarop de foto gemaakt wordt en enkele ogenblikken later is de foto klaar! De foto's, voorzien van persoonlijke tekst, worden direct aan de gasten meegegeven.

De beelden worden tevens op een scherm bovenop de camera getoond, en vormen zo extra entertainment voor de kijkers die buiten de cabine staan.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Historische Camera?

Voor meer informatie over Historische Camera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Historische Camera

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Foto Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20110 mensen

Specificaties van Historische Camera

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Den Bosch
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Historische Camera

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Historische Camera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.