Oosterse Beauty Shop

Oosterse Beauty Shop boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oosterse Beauty Shop.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Dit geweldige Oosterse kraampje zal jouw evenement transformeren in Oosterse sferen! Wanneer je dit kraampje op uw evenement plaatst, zul je merken dat de dames zich als koninginnen voelen. Hier worden ze namelijk heerlijk in de watten gelegd. Van feestelijke tattoo's tot verrukkelijke parfums en schitterende sieraden, dit kraampje biedt een scala aan betoverende ervaringen. Het is niet zomaar een kraampje, nee, het is een interactieve oase waar je zelf kunt meedoen en meedenken. Met Corina als uw sprankelende gids wordt alles in goede banen geleid.

Laat je onderdompelen in een wereld van schoonheid en mystiek

Dit is meer dan alleen een workshop; het is een gezellig hoekje op jouw evenement waar de bezoekers kunnen genieten van allerlei unieke belevenissen.
 
Bij ons wordt jouw parfum speciaal voor je samengesteld op basis van jouw sterrenbeeld, wat op zijn beurt weer verbonden is met jouw toekomst. Zo brengen we niet alleen een heerlijke geur tot leven, maar ook jouw persoonlijke voorspelling.

Geniet van een interactieve en gezellige Oosterse hoek op jouw evenement

En laten we het geluk brengende sieraad of amulet niet vergeten, want dit magische accessoire mag niet ontbreken. Het voegt een vleugje mystiek toe aan jouw ervaring en is een symbool van voorspoed en bescherming.

Boeken of een optie plaatsen voor Oosterse Beauty Shop?

Voor meer informatie over Oosterse Beauty Shop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oosterse Beauty Shop

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30907 mensen

Specificaties van Oosterse Beauty Shop

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,20 per km, vanaf Oss.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Oosterse Beauty Shop

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Shoppingcenter Overvecht

  • Door: Carla van Elk
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Waardering:

9,0

Shoppingcenter Overvecht

  • Door: Carla van Elk
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Was prima voor elkaar allemaal erg gezellige en goed verzorgde dag!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Oosterse Beauty Shop

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oosterse Beauty Shop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.