Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek

Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

U zoekt voor uw evenement een bijzondere (straat)act?

Iets grappigs, iets leuks voor de kinderen, iets met muziek, maar de muziek moet zich niet op één plaats concentreren? Laat dan uw keuze vallen op Ben the Banjoman! Perfect voor al uw binnen- en buitenevenementen:winkelcentra, braderieën, straatfestivals, open dagen enz., enz...

Een muzikale Paashaas te paard 

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om het publiek te vermaken met vrolijke muziek. Deze mobiele muzikale act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten, enz.

Boeken of een optie plaatsen voor Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek?

Voor meer informatie over Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19447 mensen

Specificaties van Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ben the Paashaas Banjoman - mobiele muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.