De Twee Pinten

De Twee Pinten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Twee Pinten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Twee Pinten,  twee 'oude rotten' in de muziekwereld hebben de act nieuw leven ingeblazen.

Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets (Kom van dat dak af) en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten (Lekker Ding bende gij).

Het idee ontstond in de kroeg (Ons Café, zoals ze dat op zijn Brabants zeggen) onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal. "Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug". Tja, en zodra er iets in Ons café wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje.

De Twee Pinten zijn overal inzetbaar en zetten gegarandeerd de tent helemaal op zijn kop.

Boeken of een optie plaatsen voor De Twee Pinten?

Voor meer informatie over De Twee Pinten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Twee Pinten

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25857 mensen

Specificaties van De Twee Pinten

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Twee Pinten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Twee Pinten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.