Sandra van Nieuwland start 2013 knallend

02/01/2013

Ze won The Voice Of Holland niet, maar verder gaat het haar behoorlijk voor de wind: Sandra van Nieuwland is de koning te rijk!

Tegen De Telegraaf vertelt Sandra dinsdag over haar geluk, aan het begin van 2013. Ze beseft zich maar al te goed hoeveel redenen ze heeft om dankbaar te zijn: "Deze jaarwisseling heb ik als op een roze wolk beleefd. Het is prachtig om mee te maken hoe alles binnen 365 dagen ten goede kan keren".

Met dat 'keren' doelt ze niet alleen op haar carrière, zo blijkt: "Het afgelopen jaar is geweldig voor me geweest. Het begin was moeizaam omdat ik zonder de vader van mijn drie zoons verder moest. Maar alles heeft een plek gekregen", zo verzucht de nieuwbakken ster. En gelukkig is alles nog koek en ei met haar ex: "We regelen alles heel goed samen. Voor elkaar én voor de kinderen. Nu het zingen me heel veel werk geeft, bespreken we hoe we de kinderen opvangen. Hoewel het altijd jammer is wanneer liefde voorbij gaat, ben ik erg dankbaar hoe we hiermee omgaan."

Een nieuwe liefde staat voorlopig dan ook niet hoog op haar agenda. Sandra bulkt echter wél van het zelfvertrouwen: "Ik ben ervan overtuigd dat ik iemand tegenkom. Het heeft nu nog geen prioriteit, maar de rest van mijn leven single blijven, gaat niet gebeuren, verwacht ik."

En totdat de nieuwe liefde op de stoep ligt, gaat ze gewoon lekker door met zingen: "Het komende jaar heb ik me ten doel gesteld verder te gaan met liedjes schrijven, componeren en arrangeren. Ik streef ernaar komend jaar met een heel eigen album te komen. Daarbij wil ik een goede balans tussen thuis en werk."

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Sandra van Nieuwland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.