Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sandra van Nieuwland.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw. De prachtige eerste single heet ‘Truth’.

Na de storm komt altijd de stilte. 

Die is hoorbaar als Sandra van Nieuwland net haar succesvolle theatertour heeft afgerond waarin ze vooral werk van het postief onthaalde Banging On The Doors Of Love speelde. Deze in 2013 verschenen plaat voelde als de echte introductie van de zangeres, met daarop twaalf nummers om trots op te zijn. Maar als het laatste optreden is gegeven, start de zangeres gewoon weer met een kale maar vruchtbare grond waarop ze is gaan zaaien. De liedjes zijn tijdens een geduldig proces gegroeid en vullen nu Breaking New Ground, het gloednieuwe album waarmee Sandra van Nieuwland opnieuw overtuigt. Pakkende single ‘Truth’ is de eerste oogst die aan Breaking New Ground vooruit werd gestuurd.
 
De basis van het album ligt bij de wekker die elke ochtend in huize Van Nieuwland afgaat. Een jaar lang schrijft ze elke dag gedisciplineerd aan nieuw werk. Ze probeert daarbij haar perfectionisme zoveel mogelijk los te laten. Met een frisse blik worden kleine ideeën geboren die steeds groter worden en uiteindelijk leiden tot liedjes die gehoord mogen worden. Op Breaking New Ground laat ze de luisteraar heel dichtbij komen: ‘Keep my faith and keep my honesty, cause I got nowhere else to go.’

Vanaf oktober 2018 duikt Sandra van Nieuwland de Nederlandse theaters in voor alweer haar derde muzikale theatertour. 

De nieuwe show draagt de titel Human Alien, naar haar net uitgekomen single. Momenteel legt Sandra de laatste hand aan haar in september 2018 uit te komen album.
 
Sandra van Nieuwland is voor de besloten markt beschikbaar met haar volledige band (setting wordt specifiek aangepast naar gelang het type event) of in een kleine akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Sandra van Nieuwland?

Voor meer informatie over Sandra van Nieuwland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sandra van Nieuwland

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 53930 mensen

Specificaties van Sandra van Nieuwland

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sandra van Nieuwland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.