Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sandra van Nieuwland.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Als Sandra van Nieuwland meedoet aan The voice of Holland schrijft ze in één klap geschiedenis. Dankzij haar unieke meeslepende stemgeluid worden alle nummers die ze zingt hits. Binnen no time staat ze met vijf singles in de Nederlandse Top 40. In de Single Top 100 bezet ze zelfs de gehele top 3, iets wat voorheen alleen The Beatles en Bruce Springsteen is gelukt. Ook het coveralbum 'And More' dat hier op volgt is een enorm succes. 

Maar de wens om een soloplaat te maken met haar eigen nummers leefde al jaren bij Sandra van Nieuwland. Want alleen met een persoonlijke plaat kan je de luisteraar het diepst raken. Met het album Banging On The Doors Of Love is dat moment aangebroken. Sandra werkte samen met Tjeerd Bomhof (o.a. Voicst, Dazzled Kid, Anouk), en nam de plaat op bij Kytopia, het grootste creatieve broeinest van Nederland. Met een succesvolle theatertournee door het hele land bewijst Sandra dat ze een blijvertje is. En wat voor een!

 

Boeking of een optie plaatsen voor Sandra van Nieuwland?

Voor meer informatie over Sandra van Nieuwland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sandra van Nieuwland

Deze act is bekeken door 10954 mensen

Specificaties van Sandra van Nieuwland

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland