Leona geneert zich voor afwezigheid thuis

10/05/2013

Het is een half jaar stil geweest rond The Voice winnares Leona Philoppo, maar vanavond heeft de zangeres dan eindelijk haar debuutsingle ten gehore gebracht. Het liedje With a Word is geproduceerd door Afrojack, dit tot grote vreugde van de goedlachse Leona.

Toch had Leona wel een belangrijke voorwaarde, voordat ze de studio indook met de dj. “Wat ik vooral belangrijk vind en dat heb ik vanaf dag 1: als ik dance ga uitbrengen, dan wil ik niet van ‘oh look at me, I'm better than you and oh baby baby’. Ik heb daar echt niks mee.”
 
Terwijl Leona na het winnen van The Voice afgelopen december van de aardbodem verdwijnt, scoort concullega Sandra van Nieuwland hit na hit. Leona had het hier niet makkelijk mee: “Het duurde wat langer, dan we allemaal hadden verwacht.” Toch blijft Leona hoopvol op haar kansen om een dikke hit te scoren met With a Word: “Ik had tegen mezelf en anderen gezegd: you can’t rush greatness,” grapt Leona.
 
De zangeres is zo’n beetje fulltime in de studio te vinden om haar album op te nemen. De zorg voor zoontje Manuel ligt daarom even bij haar vrouw Katalijne. Leona is daar daar maar wat dankbaar voor: “Zij zorgt dat het huis draaiende gehouden wordt en ik wals hier en daar eens binnen. Echt gênant om dat te zeggen, maar het is echt zo. Ik vind het vreselijk dat het zo moet, maar het is nog even.”
 
Haar kleine schat is haar grootste fan: “Manuel ging helemaal los. Kathalijne die draait andere plaatjes thuis. Dus ik weet niet hoe vaak ze mee zal gaan naar de optredens, maar Manuel die neem ik mee,” lacht Leona.

Boeking of een optie plaatsen voor Leona Philippo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leona Philippo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.