Leona werkt samen met Afrojack

16/04/2013

Leona werkt samen met Afrojack voor de productie van haar eerste single 'With a Word'. De afgelopen periode heeft Leona zich, naast de vele optredens in het land, bezig gehouden met het opnemen van haar eerste single. 'With a Word' komt binnenkort uit. Ze sloeg voor deze single de handen ineen met Afrojack die tekende voor de productie van 'With a Word'.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de track die in april nog zal uitkomen. Afrojack: "Ik vind Leona een geweldige winnaar van The Voice. Toen ik gevraagd werd door Talpa Music of ik het leuk zou vinden met haar een song te maken, zei ik dan ook gelijk volmondig 'ja'. Ik ben bezig met mijn debuutalbum en heb daarom een hoop sterke demo's klaarstaan. Eentje daarvan vond ik perfect voor Leona. Ik zat op dat moment in LA, maar ik heb haar de track gestuurd en gelukkig vond ze hem sterk genoeg om mee te werken. Ik ben de productie van de single nu aan het afronden en het lijkt erop alsof het een superdikke song gaat worden."

Boeking of een optie plaatsen voor Leona Philippo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leona Philippo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.