Leona Philippo

Leona Philippo Inhuren of Boeken? | JB Productions Dion de Jong

Leona Philippo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Leona Philippo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Leona brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen. 

Een artieste bekend van vele televisieprogramma's

Direct na deze finale, kwam haar single 'Waterfall' uit. Leona reageert enthousiast: "Super blij en dankbaar ben ik voor alle positieve reacties op het programma Maestro; wat een fantastische tijd. Het heeft de essentie van muziek weer in mij aangewakkerd. Het heeft me een nieuwe kijk op muziek gebracht en al gauw ontstond de noodzaak om weer eigen muziek te creëren. Muziek die ik zelf heb geschreven, vormgegeven, en zelf uitgeef. Teruggaan naar de kern van muziek, dat was het doel, en binnen een paar uur ontstond 'Waterfall', dat ik heb geschreven voor mijn zoontje als een 'houvast' in drukke tijden." 

Boeken of een optie plaatsen voor Leona Philippo?

Voor meer informatie over Leona Philippo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Leona Philippo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 324008 mensen

Specificaties van Leona Philippo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Leona Philippo

Leona Philippo brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen.

Direct na deze finale, kwam haar single ‘Waterfall’ uit. Leona reageert enthousiast: “Super blij en dankbaar ben ik voor alle positieve reacties op het programma Maestro; wat een fantastische tijd. Het heeft de essentie van muziek weer in mij aangewakkerd. Het heeft me een nieuwe kijk op muziek gebracht en al gauw ontstond de noodzaak om weer eigen muziek te creëren. Muziek die ik zelf heb geschreven, vormgegeven, en zelf uitgeef. Teruggaan naar de kern van muziek, dat was het doel, en binnen een paar uur ontstond ‘Waterfall’, dat ik heb geschreven voor mijn zoontje als een ‘houvast’ in drukke tijden.”

Meer nieuwe liedjes volgen binnenkort.

JB Productions is jouw boekingskantoor voor het boeken van artiesten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Leona Philippo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leona Philippo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.