Johannes Rypma zet zinnen op Amerika

01/02/2013

The Voice of Holland-finalist Johannes Rypma heeft grootste plannen. Nu zijn eerste single uit is hoopt hij Amerika te kunnen veroveren.

Johannes heeft het in de finale van Nederlands populairste talentenjacht dan moeten afleggen tegen winnares Leona, het heeft hem niet ontmoedigd. Nu zijn eerste eigen single Play Me in de winkel ligt en zijn album in april uitkomt staat niets een toer door de Verenigde Staten wat hem betreft nog in de weg. "Een tour door Amerika staat bovenaan mijn lijstje", aldus de Friese zanger in het AD.

"Ik zou heel graag willen dat mijn single in een keer hoog binnenkomt in de hitlijsten en dat ik dan pats boem door kan naar het buitenland', zegt Johannes. Eenvoudig zal het niet worden, om door te breken in 's werelds grootste muziekindustrie. "Dat is heel moeilijk, dat weet ik, maar je weet het nooit."

Zijn nieuwe single wordt bij zijn vrienden in elk geval vast goed ontvangen. "Ik heb mijn vrienden in de keet het nummer ook laten horen. Een van hen zei dat hij hier best een biertje op kan drinken."

Boeking of een optie plaatsen voor Johannes Rypma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Johannes Rypma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.