Johannes debuteert met tweetalige single

16/01/2013

The Voice of Holland-finalist Johannes Rypma komt op 1 februari met zijn eerste eigen single. Het gaat om een tweetalig project. Het nummer heet Play Me, maar er komt ook een Friese versie genaamd In libben Yné Rock n Roll.

Johannes heeft een plantendeel getekend bij Artist & Company, waar zijn coaches Nick & Simon ook onder contract staan. Play Me wordt omschreven als 'een onvervalste rockplaat' van de hand van Gordon Groothedde, vaste producer van Nick & Simon. Groothedde tekent ook voor de productie van Johannes' debuutalbum.

Johannes is blij met deze nieuwe stap in zijn zangcarrière. "Het is natuurlijk super, omdat we daardoor goed contact zullen houden. Play Me is echt een hele vette single geworden!!! En ook leuk dat de single in het Fries uitkomt!"

Ook Nick & Simon kijken uit naar de release. "Wij hebben de eerste single van Johannes Rypma al mogen horen. Wat goed!! Kicken!"

Boeking of een optie plaatsen voor Johannes Rypma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Johannes Rypma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.