The Voice Johannes stopt met studie

11/01/2013

The Voice-kandidaat Johannes Rypma grijpt zijn kans: hij heeft zich donderdag uitgeschreven bij zijn opleiding voor tractormonteur.

Johannes heeft het sinds hij tweede is geworden bij The Voice erg druk met het opnemen van zijn debuutalbum en het geven van optredens. Tijd dus om daar even vól voor te gaan: "Ik wist al dat de muziekwereld me goed bevalt, maar nu ben ik er door The Voice achtergekomen dat de televisiewereld mij ook goed bevalt".

Door alle drukte lukt het Johannes niet meer om zijn werk-leer-traject voor school te combineren met zijn muzikale carrière. Daarom heeft hij dus de knoop doorgehakt om te stoppen met zijn studie en zich volledig te richten op zijn muziekcarrière.

Zijn eerste single is zelfs al opgenomen, en die komt op 1 februari uit. Leuk om te weten: hij heeft zowel een Engelse als een Friese versie van het nummer opgenomen. De Engelse versie heet ‘Play me’ en de Friese versie is getiteld ‘In libben yn’e rock en roll’, wat ‘Een leven in Rock en Roll’ betekent. De single is, hoe kan het ook anders, een rock-nummer.

Het debuutalbum van de Fries wordt in maart verwacht.

Boeking of een optie plaatsen voor Johannes Rypma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Johannes Rypma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.