Johannes Rypma

Johannes Rypma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Johannes Rypma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Johannes Rypma is de runner-up van The voice of Holland 2012. Hij is nu te boeken voor een geweldige rock set!Johannes speelde samen met zijn eigen band op veel (tent)feesten. Zijn doel is om Syb van der Ploeg te vervangen als de beroemdste zanger van Friesland.
 

Johannes Rypma begeleidt zich zelf op gitaar

Live begeleidt hij zichzelf op gitaar en hij weet als geen ander hoe hij een zaal moet bespelen. Johannes speelt live louter en alleen bekend werk waardoor een fantastische sfeer gegarandeerd is.
 

De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer 'Sex On Fire'.

Boeken of een optie plaatsen voor Johannes Rypma?

Voor meer informatie over Johannes Rypma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Johannes Rypma

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45495 mensen

Specificaties van Johannes Rypma

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Johannes Rypma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Johannes Rypma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.