DJ Michelski

DJ Michelski boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Michelski.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Al meer dan 15 jaar een van de meest toonaangevende Party-dj’s van Nederland met een indrukwekkende staat van dienst. We noemen Cooldown-cafe Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, De Apres-Skihut Rotterdam, De Waterskihut Hoek van Holland, Go Apres-Ski in Ahoy Rotterdam, Dutch Valley festival, De Zwarte Cross in Lichtenvoorde, diverse locaties in Spanje en Oostenrijk etc. etc.
 
Ook is Dj Michelski bekend van het mixen en samenstellen van 19 delen van de bekende Apres-Skihut cd’s (deel 17 t/m 34 en De Waterskihut cd). En natuurlijk ook van zijn eigen producties.
 
Sinds 2012 maakt Dj Michelski deel uit van het succesvolle feestconcept 52wekenfeest en is hij elke week te vinden op de beste feestlocaties van Nederland.
 
De draaistijl van Dj Michelski is breed, vlot en opzwepend, dat wil zeggen van Nederlandstalig tot de nieuwste Dance-tracks soepel en strak gemixt. Ook weet hij met zijn stem iedere keer het publiek te bespelen waardoor het dak er keer op keer af gaat.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Michelski?

Voor meer informatie over DJ Michelski kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Michelski

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19783 mensen

Specificaties van DJ Michelski

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Michelski

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Michelski kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.