Nieuwe single van de Fantasticos - Verboden Liefde

15/05/2013

"Verboden Liefde' is de nieuwe single van de Fantasticos én ze zijn genomineerd voor een Sterren.nl Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer'.

Vorige week lanceerde het duo Fantasticos alweer hun vierde single van hun succesvolle debuutalbum 'Fantasticos', dat eind 2012 de top 20 van de Album Top 100 bereikte. Het nummer 'Verboden Liefde' kwam afgelopen vrijdag de Single Top 100 binnen op 58. De voorgaande singles deden het erg goed in de Nederlandse hitlijsten.

Succes Fantasticos te danken aan Piratenstations

Het succes van de Fantasticos komt met name door de enorme groep piratenstations, di e hun muziek met grote regelmaat draaien.

Onlangs werden de heren verrast in de studio van Sterren.nl Radio. Met een smoes werden ze naar het ochtenprogramma 'LuiLekkerLucas' gelokt. Daar ontvingen de Fantasticos een nominatie voor de Sterren.nl Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer'. Er kan dagelijks gestemd worden op awards.sterren.nl. 

Boeking of een optie plaatsen voor Fantasticos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fantasticos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.