Fantasticos

Fantasticos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fantasticos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied!
Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.

Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop 

Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. In 2012 komen ze met de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent‘.
 
De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

Boeken of een optie plaatsen voor Fantasticos?

Voor meer informatie over Fantasticos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fantasticos

Deze act is bekeken door 53742 mensen

Specificaties van Fantasticos

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Fantasticos

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied! Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona's) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.

Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012. Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent'.

De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Fantasticos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fantasticos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.