Karakters Buurman & Buurman razend populair bij Kinderen

21/09/2022

TV Helden Buurman & Buurman, de 2 klussende buurmannen die dagelijks te zien zijn op televisie bij Zappelin, zijn ontzettend populair bij jong Nederland. De afleveringen van Buurman & Buurman worden dagelijks uitgezonden en iedere aflevering beleven de Buurmannen weer een nieuw avontuur. De klussen die Buurman & Buurman uitvoeren gaan meestal volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een spijker in de muur willen slaan, slaan door heel de muur heen. Maar wanneer ze dan toch een oplossing vinden voor het probleem roepen ze enthousiast “A je to!”
“A je to!” is Tsjechisch voor “En dat is het!” Want oorspronkelijk is Pat a Mat (Buurman & Buurman) een Tsjecho-Slowaakse poppen animatieserie.

Buurman & Buurman zijn te boeken voor jouw evenement

Heb je binnenkort een leuk evenement? Bijvoorbeeld een braderie, kermis, opendag, feest in het winkelcentrum of een festival? Denk dan eens aan het populaire duo Buurman & Buurman. Gegarandeerd dat Buurman & Buurman enorme publiekstrekkers zijn. Ze zijn te boeken met een Meet & Greet, Kindershow en Fotoactie. Zo zie je voor ieder evenement is er geschikt entertainment.

Meet and Greet Buurman & Buurman

Buurman & Buurman meet and greet inhurenOf terwijl “Ontmoet en Begroet” tijdens dit bezoek van Buurman & Buurman kunnen de kinderen komen knuffelen met de characters, ze kunnen een handje geven en papa of mama kan ze samen op de foto zetten. Buurman & Buurman lopen rond over het evenement, zodat ze overal eventjes te zien zijn. Wanneer je enorme drukte verwacht is het misschien verstandig een “Meet & Greet” locatie in te richten, waar de kinderen netjes in een rij kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn.

Buurman & Buurman De grote Klusshow – Kindershow

Een verfrissende, interactieve, hippe kindershow van Buurman & Buurman. Onder leiding van een enthousiaste presentator gaan de kinderen helpen met de Klusspellen. Natuurlijk komen de Buurmannen ook helpen. De muzikale noot ontbreekt naatuurlijk niet in deze show, want tijdens het klussen luisteren Buurman & Buurman ook naar muziek. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de Buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “A Je To!” Na de show is er natuurlijk gelegenheid om met dit bekende klusduo op de foto te gaan en even lekker te knuffelen.

Op de foto met Buurman & Buurman

Naast de Meet & Greet en de Kindershow met Buurman & Buurman, kun je nu ook een fotoactie met Buurman & Buurman boeken. Op de foto met jou televisiehelden. Je gaat samen met Buurman & Buurman voor een groot groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act!  Op de foto die uit de printer rolt sta je samen met Buurman & Buurman voor hun huis. De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie.

Buurman & Buurman bouwen met Sluban

Buurman & Buurman Kluskeet

Altijd al samen met Buurman & Buurman samen willen werken? Sluban maakt dit mogelijk.

Start samen met de buurmannen een bouwproject.

BOUW MET BUURMAN & BUURMAN DE MOOISTE SLUBAN BOUWWERKEN

Met de kleurige Slubanblokjes kun je de mooiste bouwwerken maken.
Alle begin is moeilijk, dus zal er eerst flink gestunteld worden waarna er een goed plan gemaakt kan worden en er aan het einde alsnog Ajeto (het is gedaan) gezegd kan worden.

Bijzonderheden m.b.t. het inzetten van Buurman & Buurman bouwen met Sluban

  • Buurman en Buurman zijn samen met hun begeleiding 4 x 30 minuten aanwezig(binnen 4 aaneengesloten uren).
  • Het bouwen kun je 4 aaneengesloten doen
  • Iedere deelnemen krijgt ook een Sluban Give-Away
  • Diegene met het mooiste bouwsel krijgt ook een leuk buurman en Buurman Prijzenpakket.

Meer informatie over Buurman & Buurman bouwen met Sluban

Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

De bekende Buurman en Buurman hebben er helemaal zin in om Kerst te komen vieren op jouw evenement. Speciaal voor de periode rondom de Kerst zijn de kinderhelden Buurman en Buurman in te huren in een speciale Kerstoutfit.

Je kunt kiezen uit een bezoek van 1 x 45 minuten of een bezoek van 3 x 30 minuten binnen 2½ uur. Tijdens een meet & greet kunnen de kinderen knuffelen met de Buurmannen, handjes geven en op de foto. 

Speciaal voor Winkelcentra en Kerstmarkten

Wil jij een publiekstrekker in de decembermaand in je Winkelcentrum of op je Kerstmarkt? Dan weet je zeker dat je met Buurman & Buurman goed zit en anders weet je dat het altijd weer goed komt met de Buurmannen. Gelukkig weten ze  altijd een oplossing voor een probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het") roepen.

Eerste publicatie: 10 juni 2016
Tweede publicatie: 15 maart 2018

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Buurman en Buurman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Buurman en Buurman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.