Characters Buurman & Buurman razend populair bij Kinderen

22/06/2016

Buurman & Buurman, de 2 klussende buurmannen die dagelijks te zien zijn op televisie bij Zappelin, zijn ontzettend populair bij jong Nederland. De afleveringen van Buurman & Buurman worden dagelijks uitgezonden en iedere aflevering beleven de Buurmannen weer een nieuw avontuur. De klussen die Buurman & Buurman uitvoeren gaan meestal volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een spijker in de muur willen slaan, slaan door heel de muur heen. Maar wanneer ze dan toch een oplossing vinden voor het probleem roepen ze enthousiast “A je to!”
“A je to!” is Tsjechisch voor “En dat is het!” Want oorspronkelijk is Pat a Mat (Buurman & Buurman) een Tsjecho-Slowaakse poppen animatieserie.

Buurman & Buurman zijn te boeken voor jouw evenement

Heb je binnenkort een leuk evenement? Bijvoorbeeld een braderie, kermis, opendag, feest in het winkelcentrum of een festival? Denk dan eens aan het populaire duo Buurman & Buurman. Gegarandeerd dat Buurman & Buurman enorme publiekstrekkers zijn. Ze zijn te boeken met een Meet & Greet, Kindershow en Fotoactie. Zo zie je voor ieder evenement is er geschikt entertainment.

Meet and Greet Buurman & Buurman

Of terwijl “Ontmoet en Begroet” tijdens dit bezoek van Buurman & Buurman kunnen de kinderen komen knuffelen met de characters, ze kunnen een handje geven en papa of mama kan ze samen op de foto zetten. Buurman & Buurman lopen rond over het evenement, zodat ze overal eventjes te zien zijn. Wanneer je enorme drukte verwacht is het misschien verstandig een “Meet & Greet” locatie in te richten, waar de kinderen netjes in een rij kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn.

Buurman & Buurman Bouwen een Feestje – Kindershow

Een verfrissende, interactieve, hippe kindershow van Buurman & Buurman. Met populaire liedjes van dit moment. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de Buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “A Je To!” Na de show is er natuurlijk gelegenheid om met dit bekende klusduo op de foto te gaan en even lekker te knuffelen.

Op de foto met Buurman & Buurman

Meet and Greet Buurman en Buurman

Naast de Meet & Greet en de Kindershow met Buurman & Buurman, kun je nu ook een fotoactie met Buurman & Buurman boeken. Op de foto met jou televisiehelden. Je gaat samen met Buurman & Buurman voor een groot groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act!  Op de foto die uit de printer rolt sta je samen met Buurman & Buurman voor hun huis. De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie.

De Kluskeet van Buurman & Buurman

Nieuw en nu te boeken bij Artiestenbureau JB Productions, de Kluskeet van Buurman & Buurman. De Kluskeet is ingericht als een professionele green-screen studio. Een grote trucage-act voor een groen scherm. Maar wanneer de foto afgedrukt wordt, sta je met Buurman & Buurman voor een echte Buurman & Buurman achtergrond. Wanneer de foto gemaakt is, druk je op een grote rode knop waarna je allemaal bekende Buurman & Buurman geluiden zal horen en geeft de schoorsteen van de Kluskeet een rooksignaal af. Zo weet de volgende dat hij aan de beurt is. Maar de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen! Zo kun je voor Buurman & Buurman een kaartje achterlaten in de speciale rode brievenbus, kennismaken met de nieuwe Buurman en Buurman game app. Maar er is nog meer! Afhankelijk van de locatie, kunnen ook de volgende activiteiten bijgeboekt worden. Zoals het weggeven van Buurman & Buurman koekjes of snoeprolletjes, weggeven van Buurman & Buurman kleurplaten (met of zonder logo) eventueel om een kleurwedstrijd mee te organiseren. Een popcorn of suikermachine voor een extra traktatie. Een ballonnenclown die de mooiste ballonfiguren maakt voor iedereen en een Buurman & Buurman tuintje. Dit tuintje wordt geplaatst naast de Kluskeet, voorzien van kunstgras en 2 tuintafels en banken. Hier kunnen de kinderen dan onder toeziend ook van hun ouders kleuren of een spelletje spelen.

Zo zie je maar dat je met Buurman & Buurman alle kanten op kunt! Alle mogelijkheden nog eens goed doorlezen en de foto’s bekijken? Dat kan, klik dan hier voor alle informatie.