Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten

Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

René van Beeten is de meest bekende imitator van Andre Hazes. Radio, TV en andere media hebben René bestempeld als beste imitatie van de populaire volkszanger, mede door zijn originele Amsterdamse accent.
Dankzij zijn enthousiasme, gedrevenheid en uiteraard het grote Hazes repertoire zorgt Rene altijd voor een gezellig meezingfestijn. Eerder stond René o.a. al in voorprogramma's van o.a. Jan Smit en Guus Meeuwis en speelde hij in twee films o.a. Plan-C.

Hazes look a like veel vuldig op televisie

Diverse nationale en lokale media, zoals BNN, RTL4, NCRV, AT5, TV Oost, e.v.a. hebben al aandacht besteed aan deze vertolker van het levenslied.

Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid. Gewapend met zijn eigen stem en echte pure emotie weet René je mee te voeren met nummers als Bloed, zweet en tranen, zij gelooft in mij, de vlieger en vele andere Hazes klassiekers.

Natuurlijk is André Hazes niet te vervangen maar voor een echte live beleving is René absoluut de beste keuze.

Boeken of een optie plaatsen voor Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten?

Voor meer informatie over Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten

Deze act is bekeken door 15738 mensen

Specificaties van Andre Hazes Look a Like - Rene van Beeten

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon