Coole Piet van de club van Sinterklaas

Coole Piet van de club van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Coole Piet van de club van Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak uw sinterklaasfeest nog leuker met Coole Piet! Vanaf nu is hij volop te boeken voor de sinterklaasperiode.

Coole Piet is in te zetten voor een gezellig, enthousiast optreden op uw sinterklaasfeest of intocht, maar ook op de kleinere feesten in winkelcentra of bij bedrijven, kan het feest niet meer stuk. Door zijn jarenlange ervaring, op onder andere De Club van Sinterklaasfeesten in ondermeer Ahoy en de Brabanthallen, maakt Coole Piet er samen met de kinderen een interactief feest van. Naast zijn bekendste hits zingt Coole Piet ook een eigentijdse versie van bekende klassiekers als “Daar wordt aan de deur geklopt”, “Zie ginds komt de stoomboot” en “Sinterklaas kapoentje”.

Wie is Coole Piet??

Coole Piet is natuurlijk de coolste piet van De Club van Sinterklaas, en je kent hem van de Sinterklaas hits “1 Sinterklaas” en “Een echte Piet”. Sinds 2012 is deze zeer getalenteerde piet het muzikale wonder dat ieder jaar zijn mooiste, zelfgeschreven, sinterklaasliedjes zingt tijdens zijn super te gekke live optredens.

In de bioscopen heb je Coole Piet, samen met Hoge Hoogte Piet, Testpiet, Muziekpiet, Danspiet, Keukenpiet en Profpiet, kunnen zien in “De Club van Sinterklaas & de Speelgoeddokter” en “De Club van Sinterklaas & de Pietenschool”. Voor deze twee films zong Coole Piet de titelsong.

Op televisie was Coole Piet bij RTL Telekids te zien in het programma
“Pieten Nieuws – Live”. In het programma “De Club van Sinterklaas & de Dansschool” zag je Coole Piet vorig jaar samen met Danspiet, en hij presenteerde samen met Keet! het televisie programma “Post voor Sint” bij RTL Telekids. Hierin konden kinderen hun verlanglijstje of vraag aan Sinterklaas opsturen, en zorgde Coole Piet er samen met Keet! voor dat deze bij de Goedheiligman terecht kwam.

Coole Piet houdt niet van stil zitten. Naast al het harde werken voor Sinterklaas heeft hij zelfs tijd gehad om weer een hit te schrijven. Het nummer “Amerigo”, dat hij samen met Danspiet zingt, is de titelsong van de nieuwe bioscoopfilm “De Club van Sinterklaas & het Pratende Paard”. Deze film is vanaf 15 oktober 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Boeken of een optie plaatsen voor Coole Piet van de club van Sinterklaas?

Voor meer informatie over Coole Piet van de club van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Coole Piet van de club van Sinterklaas

Deze act is bekeken door 21724 mensen

Specificaties van Coole Piet van de club van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon